Za 100 najboljih radnika u Ministarstvu za rad po 10.000 dinara

Petak, 05 Januar 2018 |

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Udruženje osiguravača Srbije proglasili su danas 100 najboljih radnika u svakoj od oblasti u nadležnosti Ministarstva i dodelili im novčane nagrade u vrednosti od 10.000 dinara.

Ministar Zoran Đorđević je istakao da su nagrađeni oni zaposleni koje su rukovodioci predložili i prepoznali da su zaslužni za uspeh u Ministarstvu.

Prema njegovim rečima, uspeh nije bio jedino merilo za dobijanje nagrade, već i kolegijalnost, ali i način na koji su pristupali poslu.

Istakao je da se zaposleni u njegovom Ministarstvu susreću sa brojnim problemima: od reorganizacije, sistematizacije, broja ljudi, dodajući da se, mimo visine plate, zaposleni najviše žale da im nedostaju kadrovi.

Duško Jovanović, generalni sekretar Udruženja osiguravača, kaže da ta organizacija ima dobru saradnju sa Ministarstvom, ali i sa drugim ministarstvima.

S obzirom da je industrija osiguranja u velikom razvoju, ističe Jovanović, namera je da se deo profita Udruženja osiguravača i kompletne industrije osiguranja podeli sa nekoliko ministarstva i sa onima kojima je taj novac najpotrebniji.