Ministar za najradosniji hrišćanski praznik sa najstarijim sugrađanima

Subota, 06 Januar 2018 |

Badnji dan i najradosniji hrišćanski praznik Božić, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević proveo je sa našim najstarijim sugrađanima i tom prilikom poželeo im srećne i radosne praznike i pridružio im se u društvenim igrama.

 

 „Želim vam da vas zdravlje služi, da se smejete, družite i da se radujte svakom provedenom danu sa svojim najmilijima. Država će uvek misliti na vas i trudiće se da vam pruži sve što vam je potrebno da bi vaš boravak u ustanovama ovakvog tipa bio prijatan i lep“, rekao je ministar Đorđević.

 

Korisnici centra izrazili su veliko zadovoljstvo zbog posete ministra Đorđevića i priredili mu svečanu priredbu, a posebno su ga oduševili nastupom hora „Romantičari“.

 

Kako su najstariji sugrađani rekli veoma im je drago što ministar Đorđević misli na građane koji su ceo svoj život radili da bi mladima obezbedili lepšu i sigurniju budućnost.

 

„Pored onoga što želimo kao država da im obezbedimo i time pomognemo u njihovom svakodnevnom životu, lično želim i da provedem neko vreme sa njima i odigram partiju šaha ili domina, jer verujem da njima to znači više od svega , istakao je ministar.

 

Đorđević je rekao da mu je uvek drago kada vidi da su naši najstariji građani nasmejani, zdravi i raspoloženi, jer to znači da Vlada Republike Srbije i resorno ministarstvo dobro brine o njima.

 

„Televizor smo nabavili, a čujem da vam trebaju i dostavno i sanitetsko vozilo. Obećavam da ćemo i to rešiti“, rekao je Đorđević i naglasio da će država najstarijim građanima iz dana u dan pružati sve veću pažnju i voditi brigu o njima.