Čestitka ministra Đorđevića za božićne i novogodišnje praznike

Petak, 29 Decembar 2017 |

Dragi prijatelji i građani Srbije,

Protekle tri godine, životni standard građana Srbije se polako, ali sigurno i trajno popravljao, zahvaljujući programu fiskalne konsolidacije koji je 2014. godine pokrenuo predsednik Aleksandar Vučić.

 

Pred kraj 2017. godine, od koje se sada opraštamo, usvojili smo budžet za 2018. godinu, prvi razvojni budžet Republike Srbije nakon mnogo godina. Zahvaljujući odmerenim  i hrabrim odlukama državnog rukovodstva u svim segmentima politike, miroljubivoj međunarodnoj politici, i smeloj balansiranosti između ekonomskih reformi i održivog privrednog razvoja, pri čemu je u prvi plan postavljen interes svih građana Srbije, predsednik Vučić i Vlada Republike Srbije i dalje uživaju veliku podršku srpskog biračkog tela, a srpska reč se čuje i uvažava na međunarodnom planu.

 

U ime svog tima i svoje ime, poželeo bih deci bezbrižnije i sigurnije detinjstvo, mladima  i sportistima da nižu uspehe na poslovnom putu i da osnuju svoje porodice, a starima mirne dane koje će provoditi u krugu svojih najbližih, okruženi ljubavlju. Svim građanima želim zdravlje i veru u sebe i zemlju u kojoj žive.

 

Na kraju, želim da vam se zahvalim na uspehu koji smo svi zajedno postigli, i da vam poželim da nam sledeća, kao i svaka naredna godina bude bolja i uspešnija od prethodne, jer stara srpska izreka glasi: ,,Gde je sloga, tu je i pobeda”.

 

 

Srećni božićni i novogodišnji praznici.

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja

Zoran Đorđević