Ministar Đorđević se sastao sa ambasadorom Republike Austrije, Johanesom Ajgnerom

Petak, 21. Jul 2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoran Đorđević, sastao se danas sa ambasadorom Republike Austrije u Republici Srbiji, Nj.E. Johanesom Ajgnerom U razgovoru je zajednički konstatovano da su odnosi između Republike Srbije i Republike Austrije razvijeni i da ih karakteriše saradnja na svim poljima i oblastima koje su u nadležnosti ovog ministarstva. Ministar Đorđević je predstavio planove Ministarstva za naredni period i posebno istakao da će prioritet biti unapređenje… opširnije »

Ministar Đorđević razgovarao sa delegacijom kompanije Hestil Srbija

Četvrtak, 20. Jul 2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević razgovarao je danas sa delegacijom kineske kompanije "Hestil Srbija", u čijem je sastavu Železara Smederevo, o poslovanju te čeličane. U delegaciji su bili zamenik direktora Liansi Vang, generalni savetnik za ljudske resurse i pravna pitanja, Nataša Tijanić, direktor za radne odnose, Aleksandar Ćamilović, i direktorka za kompenzacije i benefite - ljudski resursi i radni odnosi Jelena Dragović Trebješanin.… opširnije »

Ministar Đorđević se sastao sa ambasadorkom Rumunije, Oanaom Kristina Popom

Utorak, 18. Jul 2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoran Đorđević, sastao se danas sa ambasadorkom Rumunije u Republici Srbiji, Nj.E. Oanaom Kristina Popom. Ambasadorka Popa istakla je da Rumunija podržava Republiku Srbiju na njenom putu ka pristupanju EU, kao i da je spremna za unapređenje saradnje u cilju daljeg razvoja tradicionalno dobrih bilateralnih odnosa. Ministar Đorđević se zahvalio na podršci i istakao da bilo bi od velikog značaja unaprediti saradnju u oblastima koje su u… opširnije »

Ministar Đorđević se sastao sa ambasadorom Kraljevine Norveške u Republici Srbiji, Arne Sanes Bjornstadom

Utorak, 18. Jul 2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoran Đorđević, sastao se danas sa ambasadorom Kraljevine Norveške u Republici Srbiji, Arne Sanes Bjornstadom. Ministar Đorđević se zahvalio na dosadašnjoj veoma uspešnoj saradnji i pruženoj finansijskoj podršci i predstavio kratkoročne i dugoročne planove Ministarstva za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja koji obuhvataju unapređenje normativnog okvira, reorganizaciju funkcionisanja Ministarstva i ostalih institucija u… opširnije »

Ministar Đorđević sa predstavnicima centara za socijalni rad iz cele Srbije

Ponedeljak, 17. Jul 2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoran Đorđević, održao je danas konferenciju za medije, nakon sastanka sa direktorima centara za socijalni rad iz cele Srbije, koji su inače u nadležnosti lokalnih samouprava, kao i predstavnicima reprezentativnih sindikata u oblasti socijalne zaštite, radi sagledavanja stanja i potreba u ovom segmentu sistema. Povodom tragičnih događaja, ministar Đorđević je rekao da je preduzet niz konkretnih mera kako bi se sprečili slični… opširnije »

Ministar Đorđević se sastao sa bugarskim ambasadorom, Ratkom Vlajkovim

Petak, 14. Jul 2017

Tokom sastanka su istaknuti dobri bilateralni prijateljski odnosi koje prati trend povećanog obima saradnje... opširnije »

Ministar Đorđević se sastao sa grčkim ambasadorom, Eliasom Eliadisom

Petak, 14. Jul 2017

Na sastanku je istaknut značaj održavanja tradicionalno dobrih i prijateljskih odnosa, kao i dodatnog unapređenja saradnje... opširnije »

Ministar Đorđević se sastao sa iranskim ambasadorom, Mola Abdolahom

Petak, 14. Jul 2017

Ambasador Abdolah je čestitao ministru Đorđeviću na imenovanju za ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja... opširnije »

Ministar Đorđević se sastao sa ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata Džumom Rašidom Al Daherijem

Četvrtak, 13. Jul 2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević sastao se danas sa ambasadorom Ujedinjenih Arapskih Emirata u Srbiji, Nj.E. Džumom Rašidom Al Daherijem. Ambasador Al Daheri je čestitao ministru Đorđeviću na imenovanju za ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, na čemu se ministar Đorđević srdačno zahvalio i istakao spremnost na dalje unapređenje saradnje dve prijateljske zemlje u svim oblastima, uz želju da se izuzetno uspešna saradnja ostvarena između… opširnije »

Ministar Đorđević se sastao sa ambasadorom Sjedinjenih Američkih Država Kajlom Skatom

Četvrtak, 13. Jul 2017

Ambasador je izrazio saučešće povodom tragičnih događaja koji su se desili, kada je zbog nasilja u porodici više majki i dece izgubilo život... opširnije »