Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja potpisalo Protokol o saradnji u realizaciji programa volontiranja sa dva fakulteta Univerziteta u Beogradu

Petak, 25. Avgust 2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević potpisao je Protokol o saradnji u realizaciji programa volontiranja sa dekanima Pravnog fakulteta i Fakulteta političkih nauka Univerziteta u Beogradu, prof. dr Simom Avramovićem i prof. dr Draganom Simićem. Događaju je prisustvovao i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević. Organizator programa je ovo Ministarstvo, u cilju promocije volontiranja i pružanja pomoći korisnicima volontiranja, a posebno… opširnije »

Ministru za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoranu Đorđeviću, uručene Zlatna plaketa i sablja za rezultate postignute na čelu Ministarstva odbrane

Četvrtak, 06. Jul 2017

Ministru za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoranu Đorđeviću, danas su u Maloj ratnoj sali u Generalštabu, ministar odbrane Aleksandar Vulin  i  načelnik Generalštaba Vojske Srbije, Ljubiša Diković,  uručili su sablju... opširnije »

Zahvalnica ministru za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoranu Đorđeviću za izuzetne zasluge i prijateljstvo sa Alžirom

Četvrtak, 06. Jul 2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević dobio je zahvalnicu za izuzetne zasluge, prijateljstvo, doprinos i iskazanu posvećenost... opširnije »

Zaboravi ako možeš...Putnički voz 393...NATO agresija

Petak, 24. Mart 2017

GRDELICA - Obeležavanju 18 godina od početka NATO bombardovanja prisustvovali su brojni građani, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin, premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik koji su položili vence na spomen obeležje, a to su učinile i porodice stradalih u vozu koji je pogođen NATO projektilima u trenutku dok je prelazio most. opširnije »

Obeležavanje Dana sećanja na 17. mart 2004. godine – Pogrom na Kosovu i Metohiji

Petak, 17. Mart 2017

BEOGRAD - Srbi su dovoljno ćutali o zlu koje su trpeli i više nikada neće ćutati, poručio je večeras ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin na svečanoj akademiji u beogradskom Narodnom pozorištu, povodom 13. godišnjice pogroma nad Srbima na Kosovu i Metohiji. opširnije »

Ministar Vulin u Moskvi sa ministrom rada i socijalne zaštite Ruske Federacije

Petak, 13. Januar 2017

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, sastao se u petak, 13. januara 2017. godine, u Moskvi, u 15:00 sati po lokalnom vremenu, sa ministrom rada i socijalne zaštite Ruske Federacije, Maksimom Anatoljjevičem Topilinom. Sastanak je održan u Ministarstvu rada i socijalne zaštite Ruske Federacije. opširnije »

Aktivnosti Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja od 1. januara 2016. godine

Subota, 24. Decembar 2016

Aktivnosti Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja od 1. januara 2016. godine opširnije »

Manifestacija “Čovek godine”

Sreda, 21. Decembar 2016

Uručena priznanja koja Ministarstvo za rad dodeljuje ustanovama i izuzetnim pojedincima koji rade u sistemu socijalne zaštite. opširnije »

Ministar Vulin se sastao sa predstavnicima međunarodnih organizacija u Srbiji

Petak, 04. Novembar 2016

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Aleksandar Vulin, sastao se danas sa stalnom koordinatorkom UN u Srbiji i predstavnicom UNDP-a, Irenom Vojačkovom Solorano, predstavnikom UNHCR-a u Srbiji, Hansom Fridrihom Šoderom, predstavnikom UNICEF-a u Srbiji, Mišel Sen Loom, predstavnicom Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji, Sofijom Pucati, i predstavnikom Međunarodne organizacije rada, Jovanom Protićem. opširnije »

Obeležavanje 72. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu

Četvrtak, 20. Oktobar 2016

BEOGRAD - Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandara Vulin koji je predvodio državnu ceremoniju u okviru spomen kompleksa groblja Oslobodilaca Beograda u Drugom svetskom ratu, poručio je danas da nijedna generacija u istoriji našeg naroda nikada nije dala pogrešan odgovor i nije bila na pogrešnoj strani. opširnije »