Ministar Đorđević na Skupu antifašista Balkana

Petak, 04. Maj 2018

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević govoriće u subotu 5. maja 2018. godine u 10 časova, u svečanoj sali hotela „M“ (Bulevar oslobođenja 56a) , na skupu antifašista Balkana „Balkan-zona mira, razumevanja i dogovora“.   Predsednik SUBNOR-a Dušan Čukić otvoriće skup na kojem će učestvovati i delegacije boračkih veteranskih antifašističkih organizacija iz: Grčke, Bugarske, Makedonije, Albanije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i… opširnije »

OBELEŽAVANjE GODIŠNjICE DANA SEĆANjA NA CIVILNE ŽRTVE NATO AGRESIJE

Petak, 04. Maj 2018

Niš – Pomoćnik ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Milošević predvodiće ceremoniju polaganja venaca i odavanja počasti povodom obeležavanja godišnjice Dana sećanja na civilne žrtve NATO agresije 7. maja 2018. godine u 11 časova kod Spomenika žrtvama NATO agresije u Nišu (ulica Univerzitetski trg b.b. kod Niške tvrđave).   Pored pomoćnika ministra, vence će položiti i predstavnici Grad Niša, Niškog upravnog okruga, porodica žrtava, udruženja i građani… opširnije »

Položeni venci i odate počasti na Olšanskom groblju u Pragu gde počiva 131 srpski vojnik iz Prvog svetskog rata

Nedelja, 29. April 2018

Pomoćnik ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Milošević predvodio je ceremoniju polaganja venaca i odavanja počasti u crkvi Uspenja Presvete Bogorodice sa spomen-kosturnicom na Olšanskom groblju u Pragu u kojoj počiva 131 srpski vojnik pao u Prvom svetskom ratu.   Ceremoniji su prisustvovali i studenti Vojne i Policijske Akademije iz Beograda, predstavnici Ministarstva odbrane, Ministarstva unutrašnjih poslova, ambasade Republike Srbije u Pragu i Udruženja… opširnije »

Stogodišnjica smrti Gavrila Principa i godišnjica stradanja Srba u logoru Jindrihovice obeleženi u Češkoj Republici

Subota, 28. April 2018

Jindrihovice, Terezin, Češka Republika – Pomoćnik ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Milošević predvodio je ceremoniju polaganja venaca i odavanja počasti kod spomen-kosturnice u nekadašnjem koncentracionom logoru u Jindrihovicama u Češkoj Republici u kojoj počiva 7100 srpskih zarobljenika iz Prvog svetskog rata.   Povodom obeležavanja stogodišnjice od smrti Gavrila Prinicipa pomoćnik ministra položio je venac i odao počast u Terezinu… opširnije »

OBELEŽAVANjE 100. GODIŠNjICE OD SMRTI GAVRILA PRINCIPA

Petak, 27. April 2018

Izaslanik predsednika Republike Srbije, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, u subotu, 28. aprila 2018. godine sa početkom u 11.00 časova kod Spomenika Gavrila Principa u Beogradu u Finansijskom parku (ugao Nemanjine i Sarajevske ulicice), predvodiće ceremoniju polaganja venaca i odavanja počasti povodom obeležavanja 100. godišnjice od smrti Gavrila Principa. Nakon ceremonije polaganja venaca i odavanja počasti uslediće obraćanje ministra za rad, zapošljavanje,… opširnije »

Dr Stana Božović otvorila četvrti Beogradski sajam za mlade

Četvrtak, 26. April 2018

Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dr Stana Božović otvorila je četvrti Beogradski sajam za mlade – Belgrade Youth Fair.   „Mladi su najveće bogatstvo i budućnost naše zemlje. Važno je da mogu da rade, da se usavršavaju, planiraju zasnivanje svojih porodica. Mladi su od strane Vlade Republike Srbije prepoznati kao prioritet u programima i merama zapošljavanja. Država je prošle godine izdvojila 2,8 milijardi dinara za zapošljavanje i… opširnije »

Ministar Đorđević na manifestaciji povodom Dana bezbednosti i zdravlja na radu u Republici Srbiji

Četvrtak, 26. April 2018

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, 27. aprila 2018. godine sa početkom u 10:00 časova u Palati „Srbija”, istočni ulaz, sala Beograd, (Bulevar Mihajla Pupina 2) govoriće na manifestaciji organizovanoj povodom obeležavanja Dana bezbednosti i zdravlja na radu u Republici Srbiji i Svetskog dana bezbednosti i zdravlja na radu.   Nakon obraćanja ministra Đorđevića, najuspešnijim kompanijama i fizičkim licima biće dodeljena nacionalna priznanja… opširnije »

89. GODIŠNjICE OD SMRTI VOJVODE STEPE STEPANOVIĆA

Četvrtak, 26. April 2018

Čačak – Državni sekretar Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Negovan Stanković predvodiće ceremoniju polaganja venaca i odavanja počasti povodom obeležavanja 89. godišnjice od smrti vojvode Stepe Stepanovića. Ceremonija će biti održana  27. aprila 2018. godine sa početkom u 11.00 časova na grobu vojvode Stepe Stepanovića (Gradsko groblje u Čačku).         Organizator komemorativne svečanosti je Odbor Vlade Republike Srbije za… opširnije »

Dr Stana Božović otvorila šesti sastanak SKGO Mreže za romska pitanja

Sreda, 25. April 2018

Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dr Stana Božović održala je pozdravnu reč na početku šestog sastanka SKGO Mreže za romska pitanja.    „Strateški okvir za sistematsko rešavanje važnog pitanja Inkluzije romskog stanovništva u Republici Srbiji obezbeđen je donošenjem Strategije za socijalno uključivanje Roma i Romkinja Vlade Republike Srbije za period od 2016. do 2025. godine, čiji je predlagač bilo… opširnije »

Dr Stana Božović otvara četvrti Beogradski sajam za mlade

Sreda, 25. April 2018

Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Dr Stana Božović otvoriće četvrti Beogradski sajam za mlade – Belgrade Youth Fair u četvrtak, 26. aprila 2018. u 10 časova u Kolarčevoj zadužbini, Studentski trg 5 u Beogradu. Manifestacija se održava 26. i 27. aprila i predstavlja najveći regionalni sajam zapošljavanja za mlade. opširnije »