Министар Ђорђевић се састао са иранским амбасадором, Мола Абдолахом

Петак, 14 Јул 2017 |
Амбасадор Абдолах је честитао министру Ђорђевићу на именовању за министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања...

Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Зоран Ђорђевић, састао се данас са амбасадором Исламске Републике Иран, Њ.Е. Мола Абдолахом.

Амбасадор Абдолах је честитао министру Ђорђевићу на именовању за министра за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и истакао да је дошло до великих помака у билатералним односима док је био на месту министра одбране и захвалио се на његовој личној иницијативи и интересовању за успостављање пријатељских односа и сарадње две земље.

Министар Ђорђевић је истакао да ће и у будућности на новој функцији тежити да се успоставе односи и учврсте везe дефинисањем нових облика сарадње у областима које су у надлежности овог министарства.

Предложено је да тежиште сарадње буде у области социјалног осигурања, техничко-технолошког усавршавања, заједничких пројеката у области рада, система заштите радника и безбедности и здравља на раду.