Министар за најрадоснији хришћански празник са најстаријим суграђанима

Субота, 06 Јануар 2018 |

Бадњи дан и најрадоснији хришћански празник Божић, министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић провео је са нашим најстаријим суграђанима и том приликом пожелео им срећне и радосне празнике и придружио им се у друштвеним играма.

 

 „Желим вам да вас здравље служи, да се смејете, дружите и да се радујте сваком проведеном дану са својим најмилијима. Држава ће увек мислити на вас и трудиће се да вам пружи све што вам је потребно да би ваш боравак у установама оваквог типа био пријатан и леп“, рекао је министар Ђорђевић.

 

Корисници центра изразили су великo задовољство због посете министра Ђорђевића и приредили му свечану приредбу, а посебно су га одушевили наступом хора „Романтичари“.

 

Како су најстарији суграђани рекли веома им је драго што министар Ђорђевић мисли на грађане који су цео свој живот радили да би младима обезбедили лепшу и сигурнију будућност.

 

„Поред онога што желимо као држава да им обезбедимо и тиме помогнемо у њиховом свакодневном животу, лично желим и да проведем неко време са њима и одиграм партију шаха или домина, јер верујем да њима то значи више од свега , истакао је министар.

 

Ђорђевић је рекао да му је увек драго када види да су наши најстарији грађани насмејани, здрави и расположени, јер то значи да Влада Републике Србије и ресорно министарство добро брине о њима.

 

„Телевизор смо набавили, а чујем да вам требају и доставно и санитетско возило. Обећавам да ћемо и то решити“, рекао је Ђорђевић и нагласио да ће држава најстаријим грађанима из дана у дан пружати све већу пажњу и водити бригу о њима.